•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

Gemarineerde kastanjechampignons

3 minuten lezen

Deel dit artikel op: ­­

  • Bijgerecht
  • Recept met groenten
  • Barbecuerecept
  • Niveau: Makkelijk
  • Gang: Bijgerecht
  • Hoeveelheid: 4 personen
  • Tijd: 2,5 uur
  • Ingrediënten
    • 3 eetlepels sojasaus
    • 1 teentje knoflook (geperst)
    • 1 eetlepel sesamolie
    • 2 eetlepels balsamicoazijn
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel honing
    • 400 gram kastanjechampignons (schoongemaakt)
    • 1 eetlepel sesamzaad

Bereidingswijze

  1. Meng voor de marinade de sojasaus, knoflook, sesamolie, balsamicoazijn, olijfolie en honing. Roer de kastanjechampignons erdoor en laat minimaal 2 uur marineren. Schep regelmatig om.
  2. Steek de barbecue aan. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan.
  3. Bak de champignons in circa 10 minuten rondom gaar en goudbruin aan de zijkant van de barbecue, zodat ze niet verbranden. Leg de champignons op een schaaltje en bestrooi met de sesam.

Bron: https://www.boodschappen.nl/recept/gemarineerde-kastanjechampignons-van-de-barbecue/

Populaire producten

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Bavette met chimichurri

Bavette is een heerlijk, mals stuk vlees dat afkomstig is van de koe. Het vlees heeft een grove structuur en is perfect om te bereiden op de barbecue. Ben je benieuwd naar dit heerlijke recept? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Picanha Steak met gebakken Paddenstoelen en Vinaigrette met Rode Wijn saus

Vandaag vertellen we je hoe je Picanha Steak met gebakken Paddenstoelen en Vinaigrette met Rode Wijn saus bereidt op de barbecue. Ben je benieuwd naar dit overheerlijke recept? Lees dan snel verder!

Lees meer...
Walnoot en peer taart

Ben jij op zoek naar een heerlijk, zoet gerecht voor de winterbarbecue? Probeer dan dit recept voor de walnoot en peer taart! Ben je benieuwd hoe je deze heerlijke taart bereidt? Lees dan verder!

Lees meer...