•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp
Showroom 7 dagen per week geopend - Bekijk openingstijden

S'mores-board met poffertjes en aardbeien

3 minuten lezen

Deel dit artikel op: ­­

  • Desserts
  • BBQ-recept
  • Zoete recepten
  • Niveau: Makkelijk
  • Gang: Dessert
  • Hoeveelheid: 12 porties
  • Tijd: Loos
  • Ingrediënten
    • BBQ marshmallows
    • 125 gram verse aardbeien
    • 12 melkchocolade matinettes
    • 12 poffertjes
    • 12 digestive koekjes
    • 30 gram nougatine in bakje
  • Benodigdheden
    • barbecue
    • tapasprikkers of spiesjes

Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan. Rijg de marshmallows aan het uiteinde van de tapasprikkers. Zorg ervoor dat de prikker niet uitsteekt, om te voorkomen dat deze verbrandt op de barbecue. Halveer de aardbeien in de lengte.
  2. Plaats de marshmallowprikkers, matinettes, poffertjes en koekjes op een borrelplank. Doe de aardbeien en de nougatine in aparte bakjes en zet deze ook op de plank.
  3. Rooster de marshmallows boven de barbecue tot ze lichtbruin zijn. Draai ze constant om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig roosteren. Leg een matinette op een koekje of poffertje, plaats daarop de geroosterde marshmallow en dek af met nog een koekje of poffertje. Dit is een s'more. Varieer met verschillende smaken door aardbeien of nougatine toe te voegen.

Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1200082/bbq-s-mores-board-met-poffertjes-en-aardbeien

Populaire producten

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gegrilde kipvleugels met romige briedip

Pasen is het perfecte moment om samen te genieten van heerlijke gerechten. Deze gegrilde kipvleugels met een romige briedip zijn een verrassende toevoeging aan je paasmenu. Ze combineren het sappige van kip mat de zachte, volle smaak van gesmolten brie. Ideaal als bijgerecht of als onderdeel van een feestelijke borrelplank!

Lees meer...
BBQ kipkluifjes met butterchickendip

Deze sappige en pittige BBQ-kipkluifjes zijn geïnspireerd op butter chicken. De marinade geeft niet alleen smaak aan de kip, maar dient ook als dip. Zo geniet je van een perfect gebalanceerde combinatie van kruidig en romig, met een heerlijke rokerige touch van de barbecue. Benieuwd naar dit heerlijke recept? Lees dan snel verder 

Lees meer...
Toscaanse T-Bone steak met rucola en citroen

Toscaanse T-Bone steak met rucola en citroen is een smaakvol en stevig gerecht dat perfect is voor de barbecue. De malse steak krijgt een heerlijk rokerige smaak door het grillen, en de pittige rucola en frisse citroen zorgen voor een lekkere balans. De combinatie van het vlees, vuur en verse ingrediënten maken dit gerecht bijzonder. het is eenvoudig te maken, maar toch indrukwekkend

Lees meer...