- Niveau: Makkelijk
- Gang: Bijgerecht
- Hoeveelheid: 2 personen
- Tijd: 15 minuten
- Ingrediënten
- 200 gr haloumi
- 250 gr watermeloen
- 2 takjes munt
- ½ komkommer
- 1 rode ui
- Benodigdheden
- BBQ of grillpan
Bereidingswijze
- Snijd de watermeloen in kleine blokjes. Snijd de komkommer in de lengte in vier stukken en verwijder de zaadlijsten. Halveer elk kwart opnieuw en snijd de komkommer in kleine stukjes.
- Snipper de rode ui fijn. Hak ook de munt fijn.
- Meng de watermeloen, komkommer, rode ui en munt in een kom.
- Snijd plakken van de halloumi en grill deze voorzichtig op de barbecue of in een grillpan. Als je de halloumi op de barbecue grilt, kun je een stuk aluminiumfolie gebruiken om te voorkomen dat de kaas tussen de roosters valt.
- Serveer de gegrilde halloumi met de watermeloensalsa.
Bron: https://jaimyskitchen.nl/recepten/bbq-haloumi-met-watermeloen-salsa